Industrial

Lucrările noastre

Soluţii

Highbay Liniar Tomline T10C
Această nouă versiune a T10 vine cu unele îmbunătățiri. Carcasa a fost proiectată special pentru a asigura o suprafață mult mai mare pentru disiparea căldurii. Comparativ cu modelul anterior, el are acum aproape două ori puterea de răcire, menținând aceeași greutate și formă. Noua generație de cipuri LED de 1w EMC3030 oferă o luminozitate imensă și o eficiență maximă.
Highbay Rotund FRESH HB05
Aparatele de iluminat suspendate HB05 din seria Food Safe sunt concepute pentru a răspunde cerințelor industriei de procesare a produselor alimentare și respectă liniile directoare ale FDA. Exteriorul din aluminiu rezistent la coroziune și netoxic este complet neted și ușor de curățat. Gradul său de protecție IP69K permite utilizarea în zone cu umiditate ridicată și permite spălarea.
HB07 HERO
Seria HB07 HERO Highbay este proiectată pentru iluminatul industrial care adoptă cea mai nouă tehnologie de iluminare cu LED cu eficiență de iluminare de 180 lm/W. Materialele de înaltă calitate și execuția îngrijită și perfectă, oferă abilități excelente de răcire și o durată lungă de viață, cu o garanție de 5 ani.
NEPTUNE (HB) de la 80w la 400w
Modelul nostru tradițional de corpuri de iluminat highbay utilizează o tehnologie inovatoare de conducte de căldură care permite înlocuirea directă a corpurilor de iluminat cu halogenuri metalice de până la 1000W
AURORA II (HBS) de la 40W la 240W
Lampă optimizată pentru piața în dezvoltare a lămpilor de inălțime industriale, cele inteligente și proiectată să se potrivească cu toate mărcile de senzori de vârf, Aurora HBS este disponibilă cu o gamă completă de fluxuri luminoase: de la 5.200 la 31.000 lumeni.
AURORA (HBR) de la 70W la 200W
Lămpile Aurora sunt cea mai bună combinație de valoare și performanță pentru înlocuirea corpurilor de iluminat tradiționale cu halogenuri metalice.